Posted On: 01.07.2022

3 razloga zašto bi trebali razmisliti o solarnih panelima za vaš dom

  1. Osigurajte se od povećanja cijene električne energije pomoću solarne energije

Dugoročni trendovi pokazuju da cijene električne energije rastu. SunPower solarni paneli imaju očekivani životni vijek od 40 godina, što znači da ako ih instalirate sada, znači da ste zaključali svoje troškove električne energije i potencijalno biste mogli uštedjeti na desetke tisuća kuna tijekom životnog vijeka vašeg sustava.

  1. Povećajte vrijednost svog doma

Kupnja solarnog sustava obično dodaje vrijednost vašoj kući, često bez odgovarajućeg povećanja poreza na imovinu. Čak i ako želite iznajmiti svoj dom i koristiti ga kao investicijsku nekretninu, većina iznajmljivača spremna je platiti do 2x više kako bi iznajmili kuću sa solarnom energijom. Nećete požaliti zbog svoje odluke da koristite solarnu energiju kada dođe vrijeme za iznajmljivanje ili prodaju svoje nekretnine.

  1. Ušteda novca i očuvanje okoliša

Financijske uštede su jasne. Ne samo da će solarna energija smanjiti vaš mjesečni račun za struju, već će povećati vrijednost vašeg doma i omogućiti vam da počnete štedjeti novac od prvog dana. Osim financijskih prednosti, možete biti sigurni znajući da ste učinili nevjerojatnu stvar za okoliš. Iskoristili ste mogućnost generiranja čiste, obnovljive energije, izravno od sunca.

Pravo je vrijeme da uvedete solarnu energiju u vaš dom!